Skandale-skuespillerinnen Lindsay Lohan og filmskaperen Woody Allen skapte avisoverskrifter i mai da de ble sett sammen på en restaurant i New York. Det skapte spekulasjoner om det var et samarbeide under oppseiling. Det skriver hjemmesiden Access Hollywood.

Filmskaperen aviser at de har lagt  noen planer sammen, men han ville ikke ha noen problemer med å hyre skuespillerinnen hvis det dukker opp en passende rolle i en av hans kommende filmer.

– Det var en sosial middag, men hun er en talentfull jente og jeg vil ikke ha noen problemer med å gi henne en rolle, forteller Allen til Access Hollywood ved premieren på sin nye film
To Rome With Love under Los Angeles Film Festival.

Riktig god

Selv om Lohan har skapt seg litt av et rykte som et ”problembarn”, er filmskaperen alt annet enn nervøs for hennes evner til å utføre sitt arbeide.

– Det ville ikke bekymre meg. Jeg tror at hun vil være riktig god og at hun vil gjøre et riktig god jobb, konstaterer Allen.

Filmskaperens nye film
To Rome With Love ble ikke overraskende filmet i Roma. Woody Allen, som ellers ikke liker å forlate New York, krediterer sin kone  Soon-Yi, for sitt nye globetrotterliv.

– Jeg er blitt en verdensomreisende person. Det har jeg aldri vært, men siden jeg ble gift … Min kone bestemmer og hun elsker å reise, forteller Allen.

Om forfatter

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen