Nedtur for Gibson

Etter å ha gjennomført et ran mot andre kriminelle forfølges Driver (Mel Gibson) av amerikansk politi før han krasjer i grensegjerdet  mellom USA og Mexico og lander på meksikansk side av grensen og ender opp i fanget til et korrupt meksikansk politi. Etter at de korrupte politifolkene hans har stukket av med byttet på to millioner dollar havner han i ett råttent meksikansk fengsel med standard fjernt fra det han hadde tenkt seg med sine ranspenger.

Etter å ha blitt med ni-årige Hernadez, som har fulgt sin mor i fengsel, oppdager han at guttens liv er i fare. Gangsterbossen som styres deres del av fengselet trenger guttens lever – og har fått bygd seg et operasjonsrom i fengselet for anledningen. Å redde gutten blir plutselig like viktig som å hevne seg på de korrupte politifolkene og få ta i byttet han har mistet.

Stort sett hele handlingen foregår i det overbefolkede, korrupte og gangsterstyrte meksikanske fengslet. Undertegnede er ingen tilhenger av voiceover i film. Som regel brukes den til å dekke over det regissøren ikke har greid å fortelle gjennom bilde og handling. Regissør  Adrian Grunberg må litt for ofte trå til dette hjelpemiddelet.

Get he Gringo er ingen
El Mariachi, men derimot en film på autopilot hvor det tydeligvis ikke har manglet på budsjett for regissør Adrian Grunberg. Manuset derimot har store mangler. I tillegg ser Mel Gibson ut som han er i ferd med å sovne underveis.

Get the Gringo er et forsøk fra Mel Gibson på å vende tilbake til sine røtter. Skal han lykkes trenger han nok både et bedre manus og bedre regissør. Slik sett venter jeg spent på Robert Rodriquez
Machete Kills.