Vil lokke Sean Connery til comeback

Den ambisiøse regissøren vil ha Connery til å medvirke i The Expendables 3. Den tidligere James Bond gikk av med pensjon etter fiaskoen The Leage of Extraordinary Gentlemen fra 2003 og har siden vært umulig å lokke til et comeback.

George Lucas og Steven Spielberg var tett på å få skuespilleren til å gjenta rollen som Inidiana Jones’ far, men Connery avviste tilbudet. Han ville allikevel ikke medvirke i Indiana Jones og krystallhodeskallens rike og såvidt vites har ingen siden prøvd å friste Hollywood-veteranen.

Nå bebuder West imidlertid at han vil gjøre forsøket og mener han har en god sak. Regissøren henviser til alle de actionstjernene som medvirker i The Expendables 2. Her har den engelske filmskaperen regissert blant andre Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren og Jean-Claude Van Damme og Chuck Norris.

Selv om toeren først fikk nordamerikansk premiere på fredag, er treeren på tegnebrettet og West forhandler allerede med Clint Eastwood, Nicolas Cage og Harrison Ford.

– Det er snart ikke flere tilbake, men det ville være toppen å hale Sean Connery ut av pensjonstilværelsen, sier West til det britiske nyhetsbyrået AP.

Connery kan feire sin 82-års fødselsdag nå på lørdag og Eastwood fyllte 82 i mai.