Horrorfilmfestival i Oslo til helga

Etter en måneds utsettelse grunnet konsesjonsforvikling, er det nå endelig klart for den skumleste festivalen i landet. Oslo Fright Fest varer i to dager og har et program på 18 langfilmer og en rekke kortfilmer, som spenner fra splatter og thriller til gammeldags giallo og Troma musikaler. Mayhem musikeren Attila Csihar kommer for å spille musikk til
Cabinet of dr. Caligari, det blir debatt om norsk skrekkfilm, horrorquiz og foredrag. Dette er andre gang festivalen går av stabelen, og arrangør Runar Pettersen håper på et oppmøte på rundt 500 personer.

Liksomdokumentaren
Inside the Whore (
Hora 2) vil også få norgespremiere på festivalen. Cinema snakket med regissør Reinert Kiil, som vil fremheve at det blir en såkalt grindhouse visning (du får se både
Hora 1 &
2 etter hverandre) og håper folk oppfører seg slik de gjør i statene ved liknende show. ”Litt bråk i salen er bare fint,” sier Kiil med et slu smil om munnen. Du kan lese et lengre intervju av blodtørstige Reinert Kiil i Cinema nr. 5, ute i butikkene nå.

Mer info om Oslo Fright Fest finner du på
http://oslofrightfest.no og
https://www.facebook.com/oslofrightfest