Ny Woody Allen-film klar til høsten

Woody Allen har en produktivitet som filmskaper som få kan hamle opp med. Den amerikanske regissøren har de siste årene hatt stor suksess med å la  sine filmer innspilles i europeiske storbyer, men i sin nye komedie vender han tilbake til sin fødeby New York. Filmen har fått tittelen
Blue Jasmine.

Innspilles i San Francisco

Filmen forventes å få premiere i USA i sensommeren 2013. Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Sally Hawkins og en av USAs mest populære komikere, Louis C.K., er på rollelisten.

Selv om filmen foregår i New York, er størstedelen innspilt i San Francisco, hvor Woody Allen regisserte
Play It Again, Sam i 1972.

Det ryktes at filmen handler om en smart New Yorker-frue som er plaget av økonomiske problemer. Det er Cate Blanchett, som skal spille den glamorøse luksusfruen, og motehuset Chanel har kreert flere kostymer til hennes rolle.