Årets lavmål så langt

Regissør Taylor Hackford ble i sin tid Oscar-nominert for
Ray, så det er ikke noe feil med regikunnskapene. Dessverre har han valgt å bruke tiden på et manus som er syltynt, og på skuespillere som Jennifer Lopez. Resultatet er pinlig dårlig.

Jason Statham er den ”sympatiske” skurken Parker som har et Stockholmssyndrom-virkning på de folkene han raner. Han forventer også at andre skurker har en viss moral. Det viser det seg at de ikke har. Etter et ran som ender med at folk blir skutt, vil han trekke seg ut av det neste opplegget. Det er mer enn hans kumpaner vil tillate. Og det ender med at de dumper ham i en grøft gjennomhullet.

Tilbake i form igjen tar han opp forfølgelsen av sine gamle kollegaer for å få hevn. Det er i Palm Beach hvor de har planlagt et gedigent smykkekupp. Da er vi halvveis i filmen og Jennifer Lopez dukker opp historien uten at det har noen annen mening enn å få frem hvilken elendig skuespiller hun er.

Nick Nolte, Patti LuPone og Bobby Cannavale er andre skuespillere som dukker opp mer eller mindre tilfeldig i filmen. Det skal likevel Taylor Hackford ha;
Parker er gjennomført elendig. Dette er en film som er gjennomsyret dårlig – et elendig manus og enda verre skuespill – i tillegg til forferdelig musikk og dårlig foto. Det er en film helt uten andre ambisjoner enn lettjente penger.