Perfekt popcorn-film

Ray Owens (Schwarzenegger) har forlatt narkotikapolitiet i LA etter at flere av kollegaene har blitt drept. Han trekker seg tilbake til jobben som sheriff i en stille og fredelig småby. Det blir slutt på det bekymringsløse livet når den livstidsdømte narkokongen Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) flykter fra fengselet i LA. Han er på vei mot Mexico med en konvoi av FBI-agenter i hælene. Flukten går i retning Arnolds døsige by og narkokongen bestemmer seg for at flukten skal ende der.

Etter nedturen med
The Expandables 2 har 65-årige Schwarzenegger fått en rolle som passer ham. I tillegg har en fått utdelt en rekke fornøyelige one-liner som kler den aldrende sheriffen – og Arnold.

The Last Stand  går muligens ikke inn i filmhistorien, men det er likevel en film som viser at Arnold ikke har gått tom og viser at han fremdeles har mye å tilby de som liker action og kjappe replikker. Sør-koreanske Jee-woon Kim har en effektiv regi og greier å holde opp både spennings- og underholdningsnivået gjennom hele filmen, som er tydelig inspirert av
Rio Bravo.

Det er godt å se Arnold tilbake i action.
The Last Stand er en perfekt popcorn-film.