Så er det klar for den tredje og siste runden med
Hangover. Den første filmen, fra 2009,  var en forfriskende opplevelse som overrasket med sin ville humor og absurde situasjoner på veien til Las Vegas. Toeren fulgte opp med nesten den samme historien, men skutt på ny location og greide også å underholde selv om du hadde sett stort sett hele handlingen i eneren. Treeren derimot, vitner om at manusforfatterne har gått tom for ideer. Det beste med den er faktisk at det er den siste filmen i serien.

Konseptet er også annerledes. I de to første filmene havner i de i trøbbel grunnet grunnet fyll og fest, mens de i den siste havner i trøbbel med en gangster – spilt av John Goodman.

Hangover 3 er svært lite å le av – vitsene blir bare kjedlige. Det synes også som skuespillerne er på tomgang denne gangen. Det virker som de er like uengasjerte som manusforfatterne. Det forhindrer helt sikkert ikke at filmen går hjem hos gutter i femten-sekstenårsalderen.  Alle andre kan velge blindt fra kinoprogrammet og garantert få en bedre filmopplevlse.

 

 

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen