Good Cop, Bad Cop

The Heat er en enkel formelfilm. Historien har vi sett utallige ganger før; den prektige politimannen som skal samarbeide med den mer uortodokse som ikke følger regelboka til punkt å prikke. Det eneste nye med
The Heat er at begge disse rollene innehas av kvinner.

Sandra Bullock spiller den karrierebeviste FBI agenten Sarah Ashburn som blir satt sammen med politikvinnen Shannon Mullins (Melissa McCarthy) fra det lokale politiet i Boston. Sammen skal de knekke en lokal narkobaron.

Problemet for det de to er at de begge har svært store egoer –og ikke er i stand til å samarbeide med andre. Det er rett og slett ingen kjemi  mellom de to. Det er også drivkraften i hele filmene. Det funket den første halvdelen før det hele ender i klisjeer og gjentagelser. Etter hvert blir det en film fullstendig på tomgang.

The Heat er nok et bevis på idétørken i Hollywood. Dette er et manus totalt uten originalitet.

Hvis du vil se en good cop, bad cop komedie kan du ganske sikkert ta deg en tur bort til din egen dvd-hylle og finne en film som er langt bedre enn
The Heat.