Woody Allen varsler comeback på scenen

Det er over 50 år siden Woody Allen begynte sin karriere som opptredende kunstner, og i en alder av 77 år vil han ikke avvise at han er på vei tilbake til karrieren som standup-komiker.

I bransjebladet Variety forteller Woody Allen at han ble så inspirert av en forestilling med den legendariske standup-komikeren Mort Sahl i New York nylig, ”at jeg tenkte: Jøss, hvor moro ville det ikke vært å stå på scenen igjen”.

Det var den nå 86-årige Sahl som opprinnelig inspirerte Allen til å begynne å opptre. Det er gått 40 år siden han sist sto på standupscenen.

Til Variety sier han at han har samlet en masse materiale, men også at ”det er mye arbeid. Man skal skru en time sammen med latter, latter, latter, latter. Man kan ikke trå vannet. I et filmmanus er det et litt latter her og der, men folk skal interagere på realistisk vis. Men på scenen kommer du ut, og så skal  bare være latter hele tiden”.