The Hunger Games-skuspillerne kommer til norsk premiere

Onsdag 13. november kommer den amerikanske skuespillerinnen Elizabeth Banks til Norge i forbindelse med premieren på
Catcing Fire, den andre filmen i
The Hunger Games-serien. Med seg har hun skuespillerne Jena Malone og Sam Claflin, som begge har store sentrale roller i filmen.

I anledning besøket blir det arrangert en meget eksklusiv førpremiere på Colosseum kino, kl. 21.00 onsdag 13. november. Billetter til denne forestillingen legges ut for salg søndag 3. november kl 09.00 på Colosseum kino (kun ved oppmøte). Samtidig starter også salget for ordinære billetter til premierehelgen i Oslo. Så snart køen er avviklet på Colosseum vil billetter også bli lagt ut på www.oslokino.no

Oslo kino og Nordisk Film byr på forskjellige aktiviter for fans som ønsker å stiller seg i kø for å kjøpe billetter. I tillegg vil alle som kjøper billetter på Colosseum når billettsalget åpner, få muligheten til å vinne eksklusivt møte med skuespillerne på førpremieren.

– Vi synes det er utrolig gøy å få besøk i forbindelse med premieren på
Catching Fire. Vi har tidligere hatt besøk på
Twilight filmene- og de har alle vært vellykket. Og det er jo ekstra stas å kunne glede
Hunger Games fansen her i Norge med en så hyggelig nyhet – sier presseansvarlig Siw Skjervold, Nordisk Film Distribusjon AS