Billetter revet bort til føpremiere

Torsdag denne uken ble det klart at skuespillerne Elizabeth Banks, Sam Claflin og Jena Malone gjester Norge i forbindelse med en eksklusiv førpremiere på The Hunger Games: Catching Fire den 13.november.

Søndag kl. 09.00 åpnet billettsalget på Colosseum kino i Oslo, og over 500 ivrige fans stod klare utenfor kinoen for å sikre seg billetter til den eksklusive førpremieren, samt til midnattspremieren natt til 20.november. Køen startet allerede torsdag ettermiddag for de aller ivrigste, og flere Hunger Games entusiaster strømmet til køen i løpet av helgen og natt til søndag.

I overkant av 700 billetter til førpremieren den 13.november ble lagt ut for salg på Colosseum Kino kl 09.00, og disse billettene ble revet bort i løpet av den første timen.

«Dette billettsalget har gått over all forventing, og aldri tidligere har vi solgt ut en forestilling kun ved fysisk oppmøte på noen av våre filmer. Vi tar av oss hatten for alle som trosset vær og kulde i dag for å sikre seg plass til både førpremieren og midnattspremiere» – sier direktør Morten Christoffersen i Nordisk Film Distribusjon AS

Billetter til midnattsvisningen natt til 20.november, samt kveldsforestillinger ut premierehelgen er nå lagt ut på Oslo Kinos nettsider.

Billettsalget på
The Hunger Games: Catching Fire har også startet i flere andre byer i resten av landet i dag.