Stellan blir russisk millionær 

Susanna White skal stå for regien etter et manus av Hossein Amini. I tillegg til Stellan Skarsgård blir  Ewan McGregor, Damian Lewis, Naomie Harris ogJeremy Northam å finne i rollene. 

Our Kind of Traitor
handler om et engelsk par, Perry (McGregor) og Gail (Harris), som er på ferie i Marrakech. Her treffer de den russiske pengevaskeren Dima (Skarsgård).  De to dras inn i hans planer om å flykte til England etter at en av hans nære venner er blitt drept av de nye lederne av hans egen mafiagruppe. Resultater er at også de nå jaktes av den  russiske mafiaen – i tillegg til den britiske etterretningstjenesten. De befinner seg i en situasjon hvor de ikke kan stole på noen.

Innspillingen foregår i England, Sveits, Frankrike, Finland og Marokko fem til midten av mai.