Uengasjert

Det var vært store forventinger til Hanne Myrens spillefilmdebut. Helt siden dokumentaren
Jenter (2007) har forventningene vært store til henne. Filmen om et ungt kjærlighetspar som forsøker å finne ut av hverandre – og jentas problematiske forhold til sin far som har vært ute av og inne i livet hennes gjennom oppveksten. Faren er en mann som har problemer med å finne sin plass i livet.

Forholdet til faren setter spor når hun skal forholde seg til gutter på egen alder.

Filmen faller mellom to stoler – den er verken dokumentar eller spillefilm. Historien er løselig baserte på de to unge skuespillernes egne liv – en såkalt dokufiksjon. For de som ikke er klar over denne bakgrunnen, blir dessverre
Elsk meg uinteressant. Det hele blir overfladisk, uengasjerende og uinteressant.

De to amatørene i hovedrollene gjør en bra figur. Hanne Myren viser at hun evner å regissere amatører og det er ingen tvil om at hun kan håndverket, men det hjelper lite når hun ikke har en historie å fortelle som engasjerer publikum.