Pubertalt, men morsomt

Med Seth Rogen i hovedrollen blir det fort litt fyll, jointer, ristende store mager ispedd jødisk humor.

I dette tilfellet er det slett ikke noen dårlig blanding. Seth Rogen har tatt innover se at han begynner å bli litt for gammel til å spille student, så denne gangen er han i etableringsfasen med kone og baby. Det går for så vidt bra inntil en hardt festende studentforening, ledet av Zac Efron, flytter inn nabohuset og ødelegger familieidyllen om nettene.

Seth Rogen har ikke lyst til å være noen festbrems. Det er tross alt ikke lenge siden han var student og prøver seg på den litt kule tilnærmingen til studentene. Det funker ikke. Det samme gjelder hans anonyme politiinnringninger – så han finner rask ut at har må det drastiske tiltak til. Det ender i full krig mellom kjernefamilien og studentene.

Humoren er til dels enkel og ikke spesielt original, men det funker takket være skuspillere som byr på seg selv.