Ninjaer søker asyl på Filmens Hus

Oslo Kino siden mai har valgt å boikotte alle filmer fra UIP, etter at de to partene ikke har blitt enige om filmleien. Det medfører at Oslopublikummet og en rekke andre Nordisk Film-eide kinoer andre steder i Norge ikke har satt opp filmer som
Transformers: Age of Extinciton, 22 Jump Street, Sex Tape, A Million Ways to Die in the West og nå, senest, T
eenage Mutant Ninja Turtles som har norgespremiere 8. august.

Oslo-fansen av
Teenage Mutant Ninja Turtles
kan nå trøste seg med at filmen settes opp i 3D på Filmens hus i Dronningensgt. 16. i Oslo.

– Situasjonen Oslo Kino har satt oss i, hvor vi ikke kommer ut med filmen til publikum i Oslo, er fortvilende. At Filmens Hus velger å sette opp filmen, er da en stor glede. Dette vil ikke veie opp for tapet av Oslo Kino, men det er veldig positivt at vi har visninger også i Oslo. Så får vi bare oppfordre publikum til å benytte muligheten, sier administrerende direktør Simen Rognerud i UIP.