Mark Wahlberg er The Gambler

The Gambler er en remake av filmen ved samme navn fra 1974, og Rupert Wyatt (
Rise of the Planet of the Apes, 2011) sitter i registolen.

Jim Bennett (Wahlberg) er litteratur professor samtidig som han også er en gambler som satser skyhøye beløp. Han går så opp i risikotagning at han låner penger fra en gangster med sitt eget liv som innsats. Bennett ligger dog alltid et skritt foran og spiller på begge sider ved at han setter penge-mennene opp mot hverandre. Samtidig har han en gryende romanse med en av sine elever (Brie Larson) som begynner å bli mer alvorlig. Han må snart velge hvilket liv han ønsker å leve, og hvilken mann han ønsker å bli.

Mark Wahlberg velger gjerne roller som har usedvanlig mye på gang i sin omgangskrets, enten det er familie, kvinner, transformers eller lånehaier. Allikevel bringer han karakterer, som for eksempel Micky i
The Fighter (2010), ned på jorden slik at vi kan relatere oss til det som hender.
The Gambler ser ut til å ville gjøre det samme.

Filmen får premiere i Amerika i desember for å nå Oscar-nominasjonene, mens i Norge må vi vente til 1 mai 2015.