M. Night Shyamalans nye film og Wonder Womans nye ‘mor’

Siden M. Night Shyamalans suksess Den sjette sansen i 1999, har regissøren bommet utallige ganger med sine neste filmer.

Til tross for gode filmer somUnbreakable (2000) og Signs (2002), (og den ekstremt undervurderte The Village fra 2004), har han blitt et uheldig referansepunkt i sammenheng med hvordan man best mulig roter til en film.

Grunnen til dette ligger i titler som for eksempel Lady in the Water (2006), The Last Airbender (2010) og
After Earth (2013). Allikevel er det som om filmverdenen ikke helt har gitt opp håpet for den ujevne regissøren.

Hans neste film,The Visit, får premieredato den 11 september (!) 2015. Handlingen følger et søskenpar som reiser på besøk til besteforeldrenes gård i Pennsylvania. Under oppholdet oppdager de at besteforeldrene er involvert i skumle saker, og søskenparets hjemreise begynner å se mer og mer fjern ut.

Blir dette en film som vil vekke vår interesse for Shyamalans filmer igjen, eller er siste spiker satt i kista for regissørens snublende karriere? Filmen om Wonder Woman er fortsatt i en tidlig fase og premieren er først satt til sommeren 2017. Men nå ser det ut til at filmens regissør er på plass, og Warner Bros ønsker Michelle MacLaren bak spakene.

MacLaren har tidligere regissert flere episoder for store TV-serier som Breaking Bad og Game of Thrones (hvor hun også har fått tildelt to Emmy-priser for å produsere Breaking Bad). Plot detaljer er ennå ikke sluppet, men ifølge Total Film, vil handlingen mest sannsynlig settes til 20-årene hvor Wonder Woman forsøker å tilpasse seg den amerikanske livsstilen.

Gal Gadot (Furious 6), trer inn i rollen som selveste Wonder Woman, og vil allerede ikle seg drakten i Zack Snyders kommende
Batman V Superman: Dawn of Justice i 2016.