«Birkebeinerne» kommer og du kan bli med i filmen

Nils Gaup har regien og Paradox Film 3 AS er produksjonsselskapet bak prosjektet. Nå jaktes det på statister til filmen. I filmen medvirker blant andre Kristofer Hivju, Jakob Oftebro og Pål Sverre Hagen.

Innspillingen av Birkebeinerne vil foregå i Lillehammer-traktene i februar – mars.

Nå søkes det etter statister:

– Vi trenger barske, hårete menn i alle aldre, sier produsent Finn Gjerdrum. – Så her er det bare å spare både hår og skjegg! Er du dyktig skikjører og / eller har kampsport- / stagefighting-erfaring (kvinne eller mann) er det absolutt et pluss. Vi søker også etter en del kvinnelige gårdsfolk og noen barn / ungdom i aldersgruppe 10-12+. Vi kan garantere at dette blir et minnet for livet!

Har du en Birkebeiner i magen eller på annen måte passer til beskrivelsen over, send mail med et bilde av deg selv:  birkebeinerstatist@gmail.com