Woody Allen lager TV-serie

Under søndagens Golden Globe-utdeling, markerte Amazon Studios seg med sin satsing på TV-serien
Transparent. Serien om familien Pfefferman, vant for beste TV-serie i kategorien komedie, og beste mannlige skuespiller i samme kategori.

Woody Allen har tydeligvis lagt merke til Amazon, da han nå velger studioet i hans første satsing på en TV-serie. Netflix har så langt dominert det å kunne presentere deres egne originale TV-serier for streaming, men nå puster konkurransen varmt i nakken.

Allens serie har så langt ingen tittel, rolleliste eller handling, men serien vil være klar i 2016. Hver episode vil i følge The Playlist være på 30 minutter, og Allen selv hadde denne kommentaren i en pressekonferanse;
Jeg aner ikke hvordan dette skjedde, og jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Jeg mistenker at Roy Price (visepresident for Amazon Studios) vil angre på dette.

At den ultraproduktive regissøren nå lager TV-serie, virker dog naturlig, og at det ikke har skjedd før er kanskje det eneste merkelige ved denne nyheten. Han kaster seg med dette inn i ringen sammen med regissører som for eksempel David Fincher (
House of Cards), og Steven Soderbergh (
The Knick).

Woody Allens seneste film (foreløpig også uten tittel), med Emma Stone og Joaquin Phoenix i hovedrollene, vil få premiere senere i år.