Stjernespekket ny Wirkola-film

Tommy Wirkolas nye film er en sci-fi/actionfilm. Innspillingen av filmen starter allerede i juli. Det franske selskapet SND produserer og finansier filmen. De har også de franske rettighetene til filmen. Selskapet starter salget av filmen å årets festival i Cannes.

Manuset er skrevet av Max Botkin (
Prosthesis).Handlingen er lagt til en nær fremtid hvor overbefolkning og sult har tvunget regjeringer til å innføre en drastisk ett barn politikk. Sju identiske søstre (alle spilt av Noomi Rapace) lever i skjul av redsel for å bli tatt hånd om av byrået som har ansvaret for ett barnspolitikken. De sju lever med en og samme identitet. De sju søstrene er oppdratt av bestefaren som har navngitt dem etter ukedagene, slik at hver av dem kan gå ut på sin ukedag, men de er kun virkelig fri inn i sin egen leilighet – inntil Monday ikke kommer hjem på sin ukedag.

Skrev om manus

Manuset hadde egentlig mannlig hovedrolle og innspillingen skulle ha startet for to år siden. Det måtte skrives helt om etter at Tommy Wirkola gjorde det klart for produsentene at han kun ville regissere filmen hvis han fikk Noomi Rapace i hovedrollen.

Noomi Rapace hadde nettopp premiere på 
Child 44 hvor hun spiller mot Tom Hardy. Filmen er forbudt distribuert av russiske myndigheter. Den har handlingen lagt til Stalin-tidens Sovjetunionen og handler om barnemord med linker helt til toppen av kommunistpartiet.