Gigantene samarbeider igjen

Denne gangen dreier det seg om en film om seriemorderen Herbert Webster Mudgett, bedre kjent som Dr. H. H. Holmes som slo til i forbindelse med verdensutstillingen i Chicago i 1893. Selv tilsto han 27 mord, men siden er det kommet frem at antallet ofre godt kan ha oversteget 200.

H.H. Holmes, som var lege, hadde innrettet en stor bygning i Chicago som et rent slakterhus. I et av rommene drepte han sine ofre med gass. Deretter sendtes de gjennom en sjakt ned i et rom i kjelleren hvor det blant annet var oppstilt en slakterbenk.

Filmen blir basert på Erik Larsons bok «The Devil in the White City», som DiCaprio kjøpte rettighetene til i 2010.

DiCaprio har rollen som seriemorderen, og manuset til filmen skrives av Billy Ray – mannen bak blant annet «Hunger Games».

Når opptakene starter og når den skal få premiere er foreløpig ikke bestemt.