DiCaprio har lurt døden tre ganger

– En hvithai svømte inn buret mitt da jeg dykket i Sør-Afrika. Halvparten av kroppen dens var inne i buret, og det bet etter meg. Jeg falt til bunnen og prøvde å ligge helt flatt. Hvithaien tok fem seks glefs en armlengdes avstand fra ansiktet mitt. De ansatte på stedet sa de hadde aldri opplevd noe slikt før, sier den 41 år gamle skuespilleren.

DiCaprio deler også en vill historie som du sannsynligvis ikke bør lese hvis du lider av flyskrekk:

– Så var det et fly til Russland. Jeg satt i business class når en motor sprengtes i luften foran øynene mine. Jeg satt og kikket ut på vingen, og plutselig eksploderte den som en ildkule, forteller DiCaprio om den begivenhetsrike flyturen som endte med en krasjlanding i New York.

Sist men ikke minst, det var et fallskjermhopp, som kunne ha gått forferdelig galt, hvis ikke skuespillerens partner hadde tenkt raskt.

– Det var et tandemhopp. Vi utløste den første fallskjermen, men den var sammenviklet. Mannen jeg hoppet med kuttet den løs. Vi var i fritt fall i fem til ti sekunder, og jeg hadde ikke noe imot at vi hadde en ekstra skjerm som vi fikk utløst, sier Leonardo DiCaprio som snart blir å se på kino i westernfilmen The Revenant som har norsk premiere 22. januar.