Traileren til nyinnspillingen av Ghostbusters setter hatrekord på YouTube

Meningene er delte om hvorfor den ny utgaven av 80-tallsklassikeren
Ghostbusters får en usedvanlig hard medfart allerede før filmen har premiere.

En ting er imidlertid klart – den første traileren for den nye
Ghostbuster-filmen  har allerede satt ny rekord ved å bli truffet av flere negative manifestasjoner i form av en «tommelen ned» enn noen annen filmtrailer.

Neste 800.000 mennesker har i skrivende stund presset på tommelen ned-knappen, noe som indikerer at du ikke liker videoinnholdet, mens kun 235.000 har tommelen opp. Det betyr også at filmen er blant de 100 minst populære videoene noensinne på den verdensomspennende streaming-kanalen.

Da nyinnspillingen i sin tid ble lansert, utrykte mange seg negativt til at man endret hovedrollenes kjønn fra menn til kvinner.

Ghostbusters 3 får amerikansk premiere i juli. Blant skuespillerne finner vi Kristen Wiig, Kate McKinnon og Chris Hemsworth.

Den opprinnelige
Ghostbusters-filmen, som i likhet med den nye filmen, var en blanding av science fiction og komedie, hadde premiere i 1984. Den hadde bl.a. Bill Murray og Dan Aykroyd  i hovedrollene. Filmen hadde et budsjett på 30 millioner dollar, men endte opp med å tjene nesten 300 millioner dollar og ble en av de mest populære filmene i 1980-tallet.

Den nye
Ghostbusters-filmen er den tredje i rekken, og er en «reboot», som betyr at filmen har ideen den originale filmen,  men «restart» når det gjelder filmens karakterer, tidslinje og bakgrunnshistorien.