«Why Him?» – årets dårligste film

1

Why Him? er mest sannsynlig den dårligste filmen på norske kinoer i år.

Få skuespillere har en større produksjon enn James Franco – og kvaliteten på filmen han deltar i er mildest sagt svingende.
Why Him? viser nok en gang at han er svært så ukritisk til de rollene han påtar seg.

Regissør og manusforfatter John Hamburgs film har en historie som går igjen i utallige tv-serier som sendes på dagtid på nisjekanaler. Det handler om en fars opplevelse av at datteren begynner å bli voksen og at andre menn en ham blir det sentrale i hennes liv.
Breaking Bad-stjernen Bryan Cranston får også i Why Him? en skikkelig karrierenedtur i rollen som den overbeskyttene faren som ikke kan utstå datterens kjæreste. I dette tilfellet er det snakk om at studentdatteren forelsker seg i en uortodoks it-milliardær (James Franco) med manglende sosial antenner. Handlingen er lagt til julen – og resultater er blitt årets dårligste julefilm.

Det er en film som er helt uten overraskelser. Filmskaperen kommer opp med nye totalt intetsigende påfunn i desperate forsøk på å underholde. Han mislykkes til de grader. I tillegg plager publikum med å dra det hele ut i to timer.

Dette er en komedie totalt blottet for humor. Why him?  er så kjedelig og uutholdelig at det på grensen til straffbart.