Ny Tommy Wirkola trailer sluppet

I tillegg finner vi Willem Dafoe og et solid norsk innslag bestående av Jeppe Beck Laursen, Pål Sverre Hagen, Vegar Hoel og Christian Rubeck.

Tommy Wirkolas nye film er en sci-fi/actionfilm.  Manuset er skrevet av Max Botkin (
Prosthesis).Handlingen er lagt til en nær fremtid hvor overbefolkning og sult har tvunget regjeringer til å innføre en drastisk ett barn politikk.TRAILEREN KAN DU SE HER

Sju identiske søstre (alle spilt av Noomi Rapace) lever i skjul av redsel for å bli tatt hånd om av byrået som har ansvaret for ett barnspolitikken. De sju lever med en og samme identitet. De sju søstrene er oppdratt av bestefaren som har navngitt dem etter ukedagene, slik at hver av dem kan gå ut på sin ukedag, men de er kun virkelig fri inn i sin egen leilighet – inntil Monday ikke kommer hjem på sin ukedag.

Skrev om manus

Manuset hadde egentlig mannlig hovedrolle og innspillingen skulle ha startet for tre år siden. Det måtte skrives helt om etter at Tommy Wirkola gjorde det klart for produsentene at han kun ville regissere filmen hvis han fikk Noomi Rapace i hovedrollen.