Norsk grøsserpremiere på Ramaskrik

Hovedrolleinnehaver Synnøve Macody Lund og regissør Carl Christian Raabe kommer på premieren på Ramaskrik på Oppdal.

– Det er jo unektelig stas for oss å åpne hele ballet med en en splitter ny norsk skrekkfilm, sier festivalsjef Morten Haagensen som ønsker velkommen til åpning om drøye tre uker, torsdag 19. oktober.

Synnøve Macody Lund (
Hodejegerne, Askeladden) spiller hovedrollen som Cathrine. Når faren dør arver Cathrine det gamle familiegodset, og reiser alene til barndomstraktene for å selge eiendommen og komme seg videre. Snart aner hun at huset bærer på mørke hemmeligheter. Hun er ikke alene, og det som venter henne bak dørene kan hun ikke flykte fra…

– Vi er også så heldige å få besøk fra noen av de som har laget filmen. Regissør Carl Christian Raabe tar turen til Oppdal sammen med Synnøve Macody Lund. Da får vi et ekstra innblikk gyseren Hjemsøkt.

Filmen skal opp på samtlige kinoer i Norge, og det er skrekk-ekspertene i Another World Entertainment som står for distribusjon av filmen. Dette blir den første visninga av filmen som skal på kino en drøy måned senere og en skikkelig godbit for vårt festivalpublikum, sier Haagensen.

Filmen blir vist torsdag 19. Oktober kl 20:00 på Oppdal Kulturhus.