«SKAM- Lisa» med hovedrolle i ny norsk ungdomsfilm

Med dette blir Lisa den første av
Skam-skuespillerne som gjør en hovedrolle på kinolerretet. Battle er regissert av Katarina Launing, basert på Maja Lundes bok med samme navn og kommer på kino 28.september.

– Jeg så Lisa Teige spille i
Skam mens jeg skrev på
Battle og tenkte umiddelbart at hun kunne være Amalie, hun er en dyktig skuespiller og har akkurat den sårbarheten som rollen krever. Da jeg i tillegg fikk vite at hun kunne danse, var det ingen tvil hos meg om hvem jeg ønsket meg. Jeg er utrolig glad for at regissør Katarina Launing castet akkurat Lisa, sier manusforfatter Maja Lunde.

Amalie er jenta som har alt: utseende, penger, kjæreste og et stort dansetalent. Men en dag raser verden sammen og hun må flytte fra alt hun kjenner. Så møter hun Mikael. Han danser street og er annerledes enn alle andre hun har møtt. Mikael overtaler Amalie til å bli med på en klubb hvor hun ser sin første battle, og hun må for første gang virkelig stole på sine egne følelser og vise verden hvem hun egentlig er.

I andre roller finner vi Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger og Charlott Madeleine Utzig.
Battle kommer på kino 28. september,