Dans og sterke følelser

Amalie jobber hardt for å passe inn i en verden der det gjelder å ha alt – utseende, penger og dansetalent. Men når faren går konkurs, raser livet hennes sammen. På skolen prøver Amalie å late som om ingenting har skjedd. Så møter hun street-danseren Mikael, som er annerledes enn alle andre hun har møtt. Dratt mellom sin nye tilværelse hos Mikael og sine gamle venners statusjag, vikler Amalie seg inn i et stadig mer omfattende nett av løgner. Hvor lenge kan Amalie holde de to verdenene fra hverandre, og tør hun til slutt å være seg selv?         


SE TRAILEREN HER

– 
Battle er et intenst og rått drama som reiser spørsmål om identitet og troen på seg selv. Publikum kan glede seg til en energisk, livsbejaende og ekte film med forelskelse, kul dans og fengende musikk, sier regissør Katarina Launing.

Med dette blir Lisa Teige den første av Skam-skuespillerne som gjør en hovedrolle på kinolerretet. I den andre hovedrollen møter vi Fabian Svegaard Tapia.  

– Å kunne jobbe med så mange talentfulle mennesker og samtidig gjøre mine største lidenskaper har vært veldig inspirerende. Jeg gleder meg til å se filmen og føler meg utrolig klar for det som måtte komme, sier Fabian Svegaard Tapia. 

Battle er regissør Katarina Launings tredje spillefilm, med manus av Maja Lunde basert på hennes egen bok. Hovedrollene spilles av Lisa Teige (
Skam) og Fabian Svegaard Tapia, og produseres av de prisbelønte produksjonsselskapene Friland Produksjon (
Hodejegerne og 
Mordene i Kongo) og Storm Films (
Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama).