«Beyond bitcoin» film kommer snart

Her kommer en film som de fleste av oss har ventet på, nemlig dokumentaren ‘
Beyond Bitcoin. Denne dokumentaren som fortsatt er i produksjon og kommer ut i mars 2019 fokuserer på fremtiden til kryptovaluta og hvordan samfunnet kommer til å se ut.  I filmen får vi et nærmere innblikk på Ryan Radloff-kryptofinansier, Perianne Boring-blockchain diplomat og Roger Ver kontroversiell anarko-kapitalist. Det er tre forskjellige historier som blir skildret, om de ulike reisene til disse menneskene; om hvordan de har måtte desentralisere og omdefinere penger i løpet av et år. 

 

Etterpå

Har du noen gang lurt på hva som kommer etter Bitcoin, og de ulike måtene Bitcoin og andre typer kryptovaluta fungerer på. Her får du svaret. Dokumentaren fokuserer også på kryptominibanker, ulike firmaer som har søkt om å få ta i bruk kryptovalutaer og mye mer. Det tar oss også med på noen av de største arrangementene for kryptovaluta som BlockShow Europe. SÅ det blir ikke bare disse tre menneskene som du får høre fra. Filmen har vært så lovende at under Cannes i år fikk den et sjusifret beløp i støtte fra ‘Slate Entertainment’. Filmen er regissert av britiske Jake Witzenfeld, og hele crewet var så klart i kjempehumør når de fikk denne nyheten. Ikke nok med det, filmen skal også vises på ‘Slate Entertainment’ sin blockchain video-on-demand plattformen ‘Binge’.

 

Kryptovaluta for å se film?

Kanskje vil akkurat du kjøpe kinobilletten med kryptovaluta for

å se denne filmen
, eller betale for popcornet neste gang du går på kino? Det er ingen grenser for hvordan denne valutaen kan brukes. De fleste av oss har sett filmer tidligere om Bitcoin slik som ‘The rise and rise of Bitcoin’ og ‘ Banking on Bitcoin’, men dette er første gangen det blir laget en film om hva som kommer etterpå. Denne gruppen med mennesker som produserer dokumentaren reiser verden rundt får å få de mest unike Bitcoin- historiene gjennom disse menneskene. For en ting er sikkert framtidens økonomi slik den ser ut idag ligger i kryptovaluta og tilgjengeligheten i det internasjonale markedet gjennom blockchain – teknologi. Som vist av et selskap fra underholdningsbransjen som Coinpoker, som har innlemmet kryptovaluta, som er en fantastisk måte å øke

hastigheten med å ta ut og finansierespillerne sine.

 

 

Ulike løsninger kommer

Ønsker du å

bestille en flybillett
eller betale for strømmen din, snart vil vi se at krypovalutaen blir brukt ved alle disse ulike stedene, og det kommer til å bli flere. Den første filmfestivalen til å vise denne filmen vil være ‘Sitges International Fantastic Film Festival’ i Barcelona, som også kommer til å være den første filmfestivalen til å ta i bruk kryptovaluta. Kryptobevegelsen vokser og blir bare større, med alle de som har en stor lidenskap for denne valutaen. Det er som regissør Jake Witzenfeld sier til nettsiden BCfocus: «Vi går bortenfor Bitcoin og hypen rundt det. Dette er et globalt portrett av en voksende fremtid fullt av kompleksitet fortalt gjennom livet til tre forskjellige og dypt lidenskapelige pionerer med drømmer»