Første trailer av «Mordene i Kongo» er sluppet

Alle som var med på filmen hadde tausehetsplikt under innspillingen. Derfor har det væt lite nyheter om filmen underveis, men nå foreligger det første traileren på Marius Holsts film om de to med Tobias Santelmann og Aksel Hennie i hovedrollene.SE TRAILEREN HER

Våren 2009 reiste Joshua French og Tjostolv Moland inn i Øst-Kongo. Få dager senere spres nyheten om at deres innleide sjåfør er funnet drept. Etter å vært må flukt i flere dager blir de to tatt til fange. Etter flere netter på flukt i den mektige kongolesiske jungelen, arresteres de to og dømmes til døden.

Heller ikke innspillingen gikk på skinner. Aksel Hennie brakk kragebeinet og innspillingen måtte utsettes et halvt år.

Når Tjostolv Moland etter fire lange år i fengsel blir funnet død på cella, mistenkes Joshua French for drapet på sin beste venn.

I pressemedingen beskrives filmen som en historie om to verdener som kolliderer, hvor distinksjonene mellom rett og galt settes på prøve.