Et ikke helt vellykket kupp 

Jeg har alltid hatt sansen for britisk krim. I denne krimkomedien har britene fått hjelp av Eddie (Sam Rockwell) og Paul (Ben Schwartz) – et par småkriminelle amerikanere fra New York. 

De to avtjener samfunnstraff på en diner når en mystisk britisk kvinne kommer og tilbyr dem en ”jobb” i London. Det er snakk om en sjelden diamant og god betaling for det som ser ut til å være en enkel jobb. 

I utgangspunktet er de opptatt av å stjele en ryggsekk fra en fyr i et museum i London. Kort tid etter det går alt til helvete. De innser at historien er mye større enn de trodde, nå handler det om å komme seg derfra med livet i behold. Dynamikken mellom Sam Rockwell og Ben Schwartz en kilden til det meste av humoren. Høydepunktet er likevel Amanda Donohoe som rappkjeftet stjeler alle scener hun er med i og tydeligvis trives i rollen. 

Hadi Hajalg er både manusforfatter, regissør og produsent av denne lavbudsjettfilmen som er inspirert av Jonathan Demmes 
Something Wild og andre amerikanske indiefilmer fra 1980-tallet. 

Hajaigs manus er ikke all verden, men han har gode skuespillere og en film som byr på morsomme popkulturelle referanser, visuelle gags, og skrudde karakter.