Eskil Vogt klar for sin andre spillefilm

Eskil Vogts spillefilmdebut som regissør var Blind (2014) som hadde premiere ved Sundance og Berlin filmfestival. Den vant over 20 internasjonale priser og ble også distribuert på kino i like mange land. I Norge vant Vogt både Amanda og Kanon-pris for beste regi.

Eskil Vogt har et tett skrivesamarbeid med regissør Joachim Trier og står bak manusene til Reprise (2006), Oslo 31.august (2011), Louder than Bombs (2015) og Thelma (2017). Eskil Vogt har også skrevet manus til De uskyldige som skal spilles inn i Oslo-området senere i år.

Leter etter unge skuespillere

– I De uskyldige utvikler fire barn sin uskyldige lek seg til noe mer. Skjult fra foreldrenes blikk begynner magiske og uhyggelige ting å skje.
De uskyldige er en film for voksne og en rystende reise inn i barnas hemmelige verden.

– Det blir sagt at man aldri skal lage film med barn eller dyr, men da ideen til De uskyldige kom til meg hadde jeg ikke noe valg. Det har tatt meg mange år å finne et prosjekt som føltes like viktig for meg som Blind, og dette er en film jeg må lage. Vi legger nå all vår energi til å finne de fire helt unike barna som skal gjøre dette til en uforglemmelig filmopplevelse, sier regissør og manusforfatter Eskil Vogt.