Unødvendig remake

I

Cold Pursuit
  har Liam Neeson fått Stellan Skarsgårds rolle som brøytebilsjåføren som er ute etter hevn etter at sønnen er blitt drept.

Filmen fikk en uheldig start da Liam Neeson i forbindelse med premieren komme med et par uttalelser som ble oppfattet som rasistiske. Uttalelsene tok all oppmerksomhet bort fra filmen.

I filmen har Stellan Skarsgårds Nils blitt til Nels i Liam Neesons skikkelse. Han er en stillfaren familiemann som lever et rolig liv med sin kone (Laura Dern) inntil sønnen blir funnet drept av en heroinoverdose. Nels søker hevn og rettferdighet og starter jakten på de skyldige  og som han mener kan knyttes til sønnens død.

Hans Petter Moland har flyttet handlingen fra Hardangervidda til snøfylte Colorado. Ellers er det få endringer fra den  opprinelige filmen – annet enn at de kriminelle serberne har blitt  til lokale indianere.

Kraftidioten med sine tydelige Coen-brødrene og Tarantino-referanser virket ny og for friskende da den kom. Liam Neeson gjør en helt grei jobb i hovedrollen, men evner ikke å formidle den svarte humoren like godt som Stellan Skarsgård.

Nyinnspillingen tilfører ikke filmen noe nytt. Det er ingen grunn til å se
Cold Pursuit hvis du har sett
Kraftidioten.