Bekymret for Johnny Depp

For et par år siden kom Depp under press etter at eksen Amber Heard anklaget ham for å ha vært voldelig. Beslutningen om å få Depp tilbake for fjorårets oppfølger til
Fantastic Beasts ble møtt med kontrovers, men regissør David Yates forsvarte valget. Produksjonen av den tredje filmen skulle starte i  sommer, men er blitt utsatt til høsten i følge Screen Rant.

 

Trollmannen Depp

Harry Potter spinoff-serien ble lansert i 2016 og ble opprinnelig planlagt å være en trilogi, men ble utvidet til en serie på fem filmer. J.K. Rowling mente flere filmer ville tjene historien. Depp har rollen som den i serien som  mørke trollmannen Gellert Grindelwald. Depp har bekreftet at han kommer tilbake til
Fantastic Beasts 3, men kontroversen rundt ham kan påvirke filmen fremover. Tidligere i år gikk Depp til søksmål mot Heard over overgrepsåstandene, og han har avvist alle Amber Heards påstander. Til tross for det er toppene i Warner Bros. nervøse for at Depps engasjement i
Fantastic Beasts kan sende ut feil signaler.

 

Sjefen måtte gå

Med Warner Bros. sjef, Kevin Tsujihara, måtte nylig trekke seg etter seksuelle anklager. Tsujihara har jobbet i selskapet i over 25 år, men anklagene mot ham førte til at han måtte trekke seg fra stillingen i mars. 54-åringen, som har vært svært viktig for Hollywood og filmbransjen i mange år, skal ha gjort en Weinstein og tilbudt skuespillere roller i bytte mot sex.

Krefter i Warner Bros. Er nå redde for at Depps fortsatte tilknytning til studioet kan føre til ytterligere tilbakeslag ikke bare for Depp, men også studioet.