Nicolai Cleve Broch stjeler tv-høsten

Nicolai Cleve Broch har hovedrollen i to av høsten store tv-serier – HBOs Beforeigners og TV2s Mellom oss.

Den dansk-norske serien Mellom oss er den nye store dramasatsingen fra TV 2. Serien får premiere på TV 2 og TV 2 Sumo i løpet av høsten 2019.Mellom oss er en varm og humoristisk serie, som setter fokus på det moderne parforholdet og de nære tingene i livet. Vi følger to par, og deres fire personlige perspektiver på kjærligheten.

Relasjonsdrama

– Vi har i flere år vært på jakt etter et relasjonsdrama for våre seere, og da Anagram Norge kom med ideen til Mellom oss var vi solgt. Serien handler kort og godt om «livet sjøl» – og kanskje den største drivkraften i oss alle, nemlig kjærligheten. Det er ingenting som gleder, inspirerer, engasjerer, sårer og skuffer mer enn kjærligheten, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

 Sterk rolleliste

I hovedrollene finner vi de norske stjernene Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen, mens det danske paret spilles av Lærke Winther («Dicte», «Den som dræber») og Johannes Nymark («Mercur», «Lykke-Per»). I de øvrige rollene finner vi en rekke kjente norske og danske skuespillere. Opptakene pågår nå for fullt både i København og i Oslo.

Begge de to parene, Merete (Agnes Kittelsen) og Joachim (Nicolai Cleve Broch), og Nanna (Lærke Winther) og Kasper (Johannes Nymark), fremstår som perfekte sett fra utsiden. Men en ekskjæreste, utroskap, uoppfylte drømmer, desperate graviditetsforsøk og karrierenedturer lurer under overflaten, så kanskje ikke alt er så rosenrødt likevel?

Kjærlighet på kollisjonskurs

– Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet, og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?  I «Mellom oss tar vi for oss de store og små spørsmålene og ser på hvor lett det er å misforstå og mistro hverandre – og selvfølgelig hvor fantastisk kjærligheten er, når den først treffer deg, sier Haug.

Samproduksjon

Mellom oss produseres av Anagram Norge, som sist var aktuelle med thrillerdramaet Kielergata, og danske Nimbus Film (Broen).

Serien er en idé av hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch og eksekutiv produsent i Anagram Norge, Ole Marius Araldsen. Araldsen er også seriens hovedforfatter, og har med seg et sterkt skriveteam bestående av Marie Hafting, Tone Mygind Rostbøll, Jesper Sundnes, Anna Neye og Patrik Syversen. Norske Eigil Langmark og danske Charlotte Sachs Bostrup har regi.

«Mellom oss» er på åtte episoder, og har premiere på TV 2 og TV Sumo til høsten.