«Mysteriet Herr Link» – moro for store og små

5

Mysteriet herr Link er den perfekte familiefilmen –storm billettlukene for dette er moro!

Animasjonstudioet Laika, som blant annet står bak Caroline, er tilbake med en storslått familiefilm.

Vi befinner oss på 1800-tallet. Det er tiden for de stor oppdagelser. I alle år har det gått rykte om at Sasquatch –den legendariske Big Foot lever i det nordvestre hjørnet at USA.

I Skottland bor Sir Lionel Frost. Han mener selv at han  er verdens beste til å avsløre monstre og mysterier, men ingen tror på ham. Hans siste sjanse til å bli akseptert av andre er å finne en legendarisk skapning. Når han mottar et mystisk brev om”missing link” legger at  i vei på en ekspedisjon til USA for å finne ham.

Møte mellom den amerikanske missing link,Herr Link, og Sir Lionel Frost blir et skjebnemøte som skal ta dem helt til Himalaya for å finne Herr Links nære slektinger som skal befinne seg der. Sammen begir de seg på en reise gjennom Europa og Asia for finne disse som bor i det forjettede Shangri La. Det er en eventyrlig reise på alle vis.

Laika Studios og regissør Chris Butler har laget et morsomt og spennende eventyr med noen fantastiske  karakterer. Det hele er i tillegg vakkert og imponerende gjort i stop-motion-animasjon med vakre CGI-effekter. Resultatet er imponerende.

Mysteriet Herr Link er den morsomste filmen på kino nå.