«Once Upon A Time In Hollywood» kan bli miniserie på Netflix

En lengre versjon av Once Upon A Time In Hollywood kan finne veien til Netflix som en miniserie.

Quentin Tarantinos siste film som har fått ros for å ha vist en mer optimistisk side av den berømte regissøren. Filmen er en kassasuksess i USA og nå ryktes det om en fire timer lang miniserieversjon for Netflix, skriver Screenrant.

Once Upon A Time In Hollywood, med Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, fokuserer på paret som ser på bransjen de lenge har vært en del av begynner å endres. DiCaprio spiller Rick Dalton, en TV-stjerne, og Pitt spiller Daltons stuntdobbel. Filmen, som blant annet inkluderer tunge stjerner som Al Pacino og Margot Robbie, hyller Hollywoods gullalder.

 

Fire timer lang

Det er spørsmål i historien som forblir ubesvart og som ble liggende på klipperomsgulvet, men det er mulig fansen nå  kan se Tarantinos komplette visjon på en annen plattform. I hvert fall i følge Nicholas Hammond, som spiller Sam Wanamaker i filmen. Som rapportert av The Playlist, avslørte skuespilleren i en samtale med The Mutuals podcast at samtaler har pågått om å bringe en utvidet versjon av Once Upon A Time In Hollywood til Netflix. I følge Hammond vil denne utvidede versjonen sannsynligvis være fire timer lang; inkludert store navn som Tim Roth, som fikk scenene sine kuttet fra den kinoversjonen.

Det ville ikke være første gang et av Tarantinos verk blir utvidet i form av en miniserie for Netflix. I april lanserte strømmetjenesten The Hateful Eight i fire episoder på 50 minutter.

Once Upon a Time In Hollywood får norsk kinopremiere 16. august.