Klart for Sylvester Stallone og «Rambo: Last Blood»

20. september er det verdenspremiere på Rambo: Last Blood. Det blir siste film i den legendariske serien. Billettslaget er i gang.

En av de største heltene i filmhistorien, John Rambo vil henge fra seg både bandanaen og maskingeværet i den siste delen av den legendariske serien i Rambo: Last Blood. Sylvester Stallone, som har spilt Vietnam-krigsveteranen siden 1982, gjør sin siste Rambo-rolle. Denne gangen reiser han til Mexico for å redde en venns datter som er blitt kidnappet av et meksikanske kartell.

Det ser ut til at Stallone, som co-skrev manuset sammen med Matt Cirulnick (Absentia), gjør som Hugh Jackman gjorde med Logan. Filmene virker til å ha fellestrekk; Begge bor i en bortgjemt ørken, begge drar på en lang reise, og de legger begge igjen et blodspor. Det er imidlertid uklart om Rambo går samme veien som Logan. Det vet vi det 20. september.