Netflix har endelig bekreftet slippdatoen for Breaking Bad-filmen – og den kommer til å være her raskere enn du tror.

Det er på tide å begynne å gjense de essensielle episodene og  forberede deg ordentlig fordi denne nye Breaking Bad-historien. Det blir garantert en ellevill tur.

Både slippdatoen og den offisielle tittelen for filmen ble bekreftet i en kort teaser som ble publisert i helgen. Teaseren inneholder Skinny Pete (Charles Baker, som vender tilbake til rollen) og forteller et rom fullt av politi at han ikke er en tyster, og han ikke aner hva Jesse Pinkman (Aaron Paul) holder på med. Teaseren avslutter med tittelen releasedato: – El Camino: A Breaking Bad Movie kommer på Netflix 11. oktober 2019.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen