Avengers-helten hedres med kunstverk.
Endelig kunst som vi kan forstå. Marvels populære actionhelt Iron Man blir hedret med sin egen statue i den italienske byen Forte dei Marmi.

Daniele Bassos kunstverk, laget av stål og messing er over 4 meter høy viser  Iron Man i sin ikoniske landingsposisjon. På den tilhørende minnetavlen  kan du lese en hyllest til helten som møtte sin skjebne i Avengers: Endgame: «Vi hyller Tony Stark som viet livet sitt til idealene han trodde på … Han minner oss om at vi alle er hovedpersonene i vår tid – at fremtiden for menneskeheten avhenger av våre beslutninger … at vi alle må være helter.»

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen