Se traileren for «Rhythm + Flow», strømmegigantens første musikkonkurranse, som har premiere i oktober.
Programmer som «Idol» og «The Voice» har gjort drømmer til virkelighet i flere år. Nå ønsker Netflix å være med og hente frem musikalske talenter. Den nye musikkonkurransen «Rhythm + Flow» vil besøke Atlanta, Chicago, Los Angeles og New York City for å gi unge hiphop-løfter en sjanse til å skinne. Her er en første teaser-trailer:

«Rhythm + Flow» har premiere 9. oktober med nye episoder hver onsdag – noe nytt for Netflix som vanligvis slipper hele sesonger på en gang.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen