Se Emma Stone som Cruella de Vil

I en tid hvor Disney lager live actionfilmer, nyinnspilling og reboots, kommer en spinoff av 101 dalmatiner-karakteren Cruella de Vil.

Ingen mindre enn Emma Stone spiller den yngre versjonen av skurken. Nå kan du se det første konseptbildet av henne for filmen Cruella.
Ganske nylig fikk vi se Lion King på kino. Nå fortsetter Disney å bringe sine gamle historier og karakterer til live. Det er nå planlagt en film om hundfeangeren Cruella. Emma Stone, som spiller Cruella, sier i et intervju at filmen foregår på 70-tallet og at den blir «veldig punkpreget», noe konseptbildet som nettopp ble sluppet ser ut til å bekrefte.

Regissøren av filmen er Craig Gillespie som sist gjorde den kritikerroste dramakomedien I, Tonya. Vi vet at Emma Thompson har en av rollene, men det er uklart hvilken. Det går rykter om at hun skal spille Cruella på sine eldre dager.
Cruella har premiere 28. mai 2021.