Nå kommer «Watchmen» på HBO Nordic

21. oktober er det HBO-premiere på Damon Lindelofs serieversjon av den ikoniske grafiske novellen av samme navn har blant andre Oscar-vinnerne  Regina King og Oscar-vinner Jeremy Irons  samt Don Johnson på rollelisten.

Watchmen er basert på den ikoniske grafiske novellen av samme navn, utgitt av DC Comics, illustrert av medskaper Dave Gibbons. Watchmen utspiller seg i en alternativ virkelighet hvor de som er maskerte og har uvanlige krefter blir behandlet som kriminelle. Serien, skapt av Damon Lindelof (Lost, The Leftovers), omfavner nostalgien fra den opprinnelige grafiske novellen samtidig som den er banebrytende på sitt eget vis.

Oscar-vinner Regina King spiller hovedrollen som Angela Abar, en kvinne med to masker: én som sjefsetterforsker i Tulsa Police Force og én som kone og trebarnsmor. Vi ser også Oscar-vinner Jeremy Irons som den aldrende og autoritære Lord Ozymandias, og Golden Globe-vinner Don Johnson som politisjef Judd Crawford.

Stjernespekket serie

Emmy-vinner Jean Smart har rollen som FBI-agent Laurie Blake; Tim Blake Nelson som Detective Looking Glass; Oscar-vinner Louis Gossett Jr. som Will Reeves; Yahya Abdul-Mateen II som Cal Abar; Tom Mison som Mr. Phillips; Frances Fisher som Jane Crawford og Sara Vickers som Ms. Crookshanks. I tillegg ser vi blant andre Hong Chau som Lady Trieu, den mystiske billionæren, Andrew Howard, Jacob Ming-Trent, Dylan Schombing og James Wolk.

Watchmen har premiere 21. oktober, eksklusivt på HBO Nordic.