Quentin Tarantino deler sine favorittlåter på Spotify

Quentin Tarantinos filmer er ekstremt populære og enormt innflytelsesrike, men det kan hevdes at de ikke kunne ha fått sin status hvis det ikke var for lydsporene.

Etter å ha fullført sin niende film, Once Upon a Time i Hollywood, gjør Tarantino se bemerket på  Spotify. Han har benyttet  «Film og TV Favorites»- seksjonen til å lage en spilleliste med favorittlåtene fra filmene sine.

Spillelisten,  på rundt fire timer, inneholder over 60 sanger som Tarantino har brukt i filmene sine og kommer fra artister som Isaac Hayes, Johnny Cash og David Bowie. Du kjenner igjen hits som Nancy Sinatras “Bang Bang” fra Kill Bill Vol. 1. Django Unchaineds «100 Black Coffins” fra Rick Ross er også i miksen, og det samme er sangen som hadde John Travolta og Uma Therman som danset twist til – “You Never Can Tell” fra Chuck Berry.

Før spillelisten starter bruker Tarantino et spor for å introdusere den, og sier: «Len deg tilbake, slapp av og flytt inn i lydbildet til en Quentin Tarantino-film. Du vil kanskje aldri forlate den.”

Hvis du vil ha enda mer av bakgrunnen for hans musikalske valg, kan det være lurt å sjekke kommentaren hans til musikken som ble valgt for Once Upon a Time i Hollywood, som også er på Spotify.

Dette kan være en av de siste mulighetene du får til å sjekke ut et Tarantino-lydspor. Ved flere anledninger har regissøren sagt at han bare vil lage ti filmer. Når det gjelder hva han planlegger å gjøre etter filmkarrieren, sa Tarantino til GQ Australia, «Jeg tror at når det kommer til spillefilmer, har jeg kommet til veiens ende. Jeg ser for meg at jeg begynner å skrive bøker og begynne å skrive for teater, så jeg vil fortsatt være kreativ. Jeg tror bare jeg har gitt alt jeg har å gi til film. ”Etter å ha sjekket ut denne Spotify-listen, kan du komme til at han også har en fremtid når det gjelder å lage lydspor.

SJEKK UT TARANTINO PÅ SPOTIFY HER