«De dødes tjern» får verdenspremiere på Ramaskrik

De dødes tjern er denne høstens store norske skrekkfilm på kino. Filmen får sin verdenspremiere i Oppdal, som åpningsfilm på Ramaskrik filmfestival.

Regissør Nini Bull Robsahm og hovedrolleinnehaver Iben Akerlie vil være til stede på premieren torsdag 17. oktober.

​– Dette er jo en drømmeåpning for oss, sier festivalsjef Morten Haagensen. – Vi elsker norsk skrekk, og det å kunne presentere høstens store norske kinofilm i vår sjanger er veldig stas. I tillegg er det nok knytta en viss forventning til filmen som bærer den klassiske norske filmen fra 1958 sin tittel. Vi gleder oss og tror publikum er nysgjerrige, sier Haagensen.

Ramaskrik er i løpet av noen få år bygd seg opp til en av Norges mest spennende filmfestivaler. Sjangerfestivalen har vist seg svært  så levedyktig og samler et stor publikum på Oppdal i oktober hvert år.

Ramaskrik 2019 foregår 17. til 20 oktober