John Travolta og Nicolas Cage skiftet ansikter i action-thrilleren fra 1997. Nå skal John Woos action-ansikt Face/Off få nytt ansikt.

Deadline skriver at Oren Uziel skriver manuset til nyinnspillingen. Blant annet står Uziel bak 22 Jump Street, The Cloverfield Paradox og den kommende Sonic the Hedgehog. Mer enn det er ikke kjent om denne nye tolkningen.

Men originalfilmens ikoniske prestasjone vil sannsynligvis være vanskelig å slå. Travolta og Cage spilte en forbryter og en politimann som ufrivillig byttet identitet og utseende med hverandre.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen