Fest setebeltet – 20. november er det Norgespremiere på James Mangolds  Ford v Ferrari med Christian Bale og Matt Damon i hovedrollene.

Fox har nå sluppet en ny trailer for filmen  som tidligere hadde tittelen Le Mans ’66. Filmen forteller den sanne historien om bildesigneren Carroll Shelby (Matt Damon) og sjåføren Ken Miles (Christian Bale) som sammen bygger en revolusjonerende racerbil for å utfordre Ferrari under det 24-timersløpet i Le Mans 1966.
James Mangold har regien. I tillegg til Bale og Damon, finner vi også Caitriona Balfe, Jon Bernthal, Josh Lucas og Ray McKinnon på rollelisten.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen