Hayley Atwell går fra ett spionoppdrag til et annet. Hun er mest kjent for rollen som Agent Peggy Carter i flere Marvel-filmer og -serier. Nå møter hun  Tom Cruise i Mission: Impossible 7.

Helt iden 2011 med Captain America: The First Avanger, har den britiske skuespillerinnen vært en gjenganger i Marvel´s Cinematic Universe. Hun har til og med frontet sin egen serie, Agent Carter (2015-2016).

På Instagram avslørte nylig regissør og manusforfatter Christopher McQuarrie at Hayley Atwell nå har fått et nytt spionoppdrag – hun er nå klar for rollen som agent i Mission: Impossible 7.
Kort tid senere kontraherte skuespillerinnen med å legge ut en serie bilder på Instagram, som til sammen danner en gigantisk versjon av McQuarries bilde, men med bildetekstene «Mission: Accepted».

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen