Arnold Schwarzenegger fornyer filmserien med «Terminator: Dark Fate»

Terminator: Dark Fate gjør serien «ny igjen», lover Arnold Schwarzenegger som nå er er klar med den sjette filmen i serien.

Skuespilleren – som nok en gang skal ha som T-800 for Dark Fate – har uttrykt sin positivitet rundt filmen og hevder at den får serien til å føles «ny igjen».

I et intervju med Total Film Magazine sier han: «Jeg har ikke sett action og følelser som dette siden den andre filmen. Den føles ny igjen.»
Regissør Tim Miller er like positiv til filmen, og kan skryte av en ‘fullpakket’ historie som er mer enn en film. «Vi kunne lett lage to filmer av dette, med den mengden historie vi pakker inn i filmen,» sier han.

«Jim [Cameron, som vender tilbake til franchisen som produsent] oppfant slags strukturen i fjerde akt der du når et punkt der du tror filmen er over, og så fortsetter.»

«Simon Kinberg (Dark Phoenix-regissør) så det forleden og sa: ‘Holy shit, da C-5-sekvensen kom opp trodde jeg det var slutten på filmen!’ Det var det selvfølgelig ikke, men når foten treffer pedalen, kommer den bare ikke opp. »

Ikonisk karakter

Linda Hamilton, som kommer tilbake som den ikoniske karakteren Sarah Connor, lover også store ting fra det nye avdraget, og insisterer på at de har gjort en «verdig» oppfølger.

«Jeg prøver bare å gjøre så godt jeg kan og prøve å lage en virkelig god film. Jeg synes det også er en veldig bra film,» sa hun. «Ærlig talt, alle kan gjøre stor action nå, men det jeg tror får denne filmen til å fungere, er karakterene.

Terminator: Dark Fate har norsk premiere 8. november.